36 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΦΕΤΟΣ συμπληρώνονται 36 χρόνια από τότε που οι Αφοί Τούτση ίδρυσαν την επιχείρηση στο κέντρο της Σαλαμίνας με αντικείμενο το χονδρικό και λιανικό εμπόριο ποτών και αναψυκτικών.

Όραμα τους η ίδια τους η θέληση για δουλειά και η αγάπη τους για την ποιότητα και την επαφή με τον κόσμο. Κάπως έτσι η επιχείρηση άρχισε να ανθίζει και να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Ακολούθησαν αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλα brands της αγοράς,όπως η 3E,η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ κ.α , εισαγωγές από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού αλλά και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου εύρους δικτύου πελατών που εκτείνεται σε όλο το νομό Αττικής.

Σταδιακά ξεκίνησε και η δραστηριοποίηση στο χώρο των στερεών καυσίμων με αποτέλεσμα το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος. Η κριση μας δοκίμασε όλους.  Πολλές επιχειρήσεις μην αντέχοντας τις επιπτώσεις της έκλεισαν.  Η δική μας όμως, παρά τις αντιξοότητες συνέχισε τη δυναμική της παρουσία στην αγορά.

Κάπως έτσι μεταφερθήκαμε στο σήμερα! Πλέον τα δύο καταστήματα συγχωνεύτηκαν σε ένα μεγάλο κεντρικό κατάστημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με συνολική έκταση 1000 τμ.

Η δραστηριοποίηση μας επεκτάθηκε και στον κλάδο των ζωοτροφών με συνεργασίες όπως με την Laky A.E , την εταιρεία Νιτσιάκος αλλά και αγροτικούς συνεταιρισμούς του λεκανοπεδίου Αττικής. Παρά όμως την εξέλιξη μας στον επιχειρηματικό τομέα,η νοοτροπία μας παραμένει ίδια!Στόχος μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Σε κόντρα της απρόσωπης πολιτικής που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες εταιρείες εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε βάση στην άμεση και διαπροσωπική επικοινωνία μαζί σας!

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη που μας έχετε δώσει όλα αυτά τα χρόνια ήταν η φαρέτρα μας ώστε να αναπτυχθούμε και να διευρύνουμε τους επιχειρηματικούς μας ορίζοντες με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και το μεγάλο εύρος προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κάθε σας πρόταση και ιδέα αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης, για να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε νέους επιχειρηματικούς κλάδους αλλά και να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας σε νέες εμπειρίες!

Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις. Σημασία όμως έχει ποτέ να μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που ξεκινήσαμε. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που όσα χρόνια ακόμα και να περάσουν δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ!

error: Content is protected !!