Αυτή είναι η κατάσταση στο “αδειοδοτημένο”; σημείο του Δήμου. Αυτή είναι η κατάσταση στο “αδειοδοτημένο”; σημείο του Δήμου.
Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο δήμαρχος Σαλαμίνας μίλησε για αδειοδοτημένο σημείο του Δήμου, στο οποίο οι πολίτες λόγω κόστους δεν πηγαίνουν τα κλαδιά... Αυτή είναι η κατάσταση στο “αδειοδοτημένο”; σημείο του Δήμου.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο δήμαρχος Σαλαμίνας μίλησε για αδειοδοτημένο σημείο του Δήμου, στο οποίο οι πολίτες λόγω κόστους δεν πηγαίνουν τα κλαδιά τους εκεί. Ουσιαστικά μας είπε ότι ο Δήμος αδυνατεί να εφαρμόσει λόγω του όγκου των κλαδιών τον κανονισμό καθαριότητας. Ας το αντιπαρέλθουμε και ας δούμε τη κατάσταση στο σημείο που αναφέρεται ως αδειοδότημένο.

Απορίας άξιο είναι γιατί καμία ανακοίνωση του Δήμου δεν μιλάει για αδειοδοτημένο σημείο, ούτε καν οι αναρτήσεις χάριν ενημέρωσης του αρμόδιου αντιδημάρχου. Είναι πραγματικά αδειοδοτημένο το εν λόγω σημείο και αν ναι από ποιον ακριβώς; Αναρωτιόμαστε επίσης αν το γνωρίζει η Πυροσβεστική;

error: Content is protected !!