ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με την  παιδική θεατρική Παράσταση «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ», από την παιδική θεατρική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στις 9μ.μ.,... ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την  παιδική θεατρική Παράσταση «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ», από την παιδική θεατρική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στις 9μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

 «Ο Παπουτσωμένος Γάτος – Παιχνιδιάρης και στιλάτος!», κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτριας, Κέλλυς Σταμουλάκη. Μετά τα έργα της, «Ο Καρυοθραύστης» και «Ο Σκρουτζ και τα πνεύματα των εορτών», με μια ευαίσθητη προσέγγιση στον κόσμο του θεάτρου για παιδιά, φέρνει μια αξέχαστη παράσταση αποδεικνύοντας την εμπειρία της στον χώρο.



Το κείμενο είναι μια κεφάτη μεταγραφή του αγαπημένου κλασικού παραμυθιού, που προορίζεται για ένα νεανικό κοινό (και όχι μόνο). Εμπλουτισμένο με σύγχρονα νοήματα και θέματα, με ένα ύφος παιγνιώδες, με αστείρευτο χιούμορ και με την παρεμβολή τραγουδιών, ο θεατής ανακαλύπτει τον κόσμο της ειρήνης και του πολέμου, τη σημασία της αλληλεγγύης, της αγάπης, της φιλίας, της ειλικρίνειας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Ίρις Ανδριοπούλου, Χοβίκ Καραμπετιάν, Μανώλης Κονταξάκης,

Βαγγέλης Μπαζάκος, Θαλής Πολίτης



ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέλλυ Σταμουλάκη

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Σάββας Πασχαλίδης

ΜΟΥΣΙΚΗ: Ελένη Καρβέλη



ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Άννα Μάγκου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Σπύρος Παζιώτης



ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Παύλος Εμμανουηλίδης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Παναγιώτης Χριστόπουλος

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Έλενα Αθανασιάδου

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αιμιλία Βαλή



error: Content is protected !!