Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου «Παντελής Αντωνίου» Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου «Παντελής Αντωνίου»
Στην πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου  Περάματος «Παντελής Αντωνίου» προχώρησε η δημοτική αρχή.  Η νέα δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το... Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου «Παντελής Αντωνίου»

Στην πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου  Περάματος «Παντελής Αντωνίου» προχώρησε η δημοτική αρχή.  Η νέα δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον Ειδικό Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού, κατέγραψαν τα προβλήματα και, με βάση τις ειδικές γνώσεις που έχει ο καθένας στο αντικείμενό του, προχώρησαν στη ριζική αναμόρφωση του χώρου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Το γήπεδο Περάματος δεν είναι μόνο για τους Περαματιώτες. Έρχονται και καλεσμένοι. Για τα αποδυτήρια ντρεπόμασταν να τα παρουσιάσουμε και να τα διαθέσουμε στους φιλοξενούμενους για να κάνουν μπάνιο. Με πρωτοβουλία της σημερινής δημοτικής αρχής και του Τμήματος Αθλητισμού φτιάξαμε χώρους φύλαξης και ανακαινίστηκαν  τα αποδυτήρια με καινούριες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, με  μόνωση οροφής, καινούριο φωτισμό, καινούριους συλλεκτήρες,  καινούριες τουαλέτες καινούριους νιπτήρες, καινούριες ντουζιέρες. Το ίδιο συνέβη και στα γραφεία των διαιτητών. Οφείλουμε  να παρέχουμε τη στοιχειώδη φιλοξενία και παρουσία όταν διεκδικούμε αναγνώριση στον αθλητισμό Καταγράφουμε τα προβλήματα των φορέων, των συλλόγων, των αθλητικών σωματείων. Γι αυτό και λέμε ¨Πέραμα όλοι μαζί¨».











error: Content is protected !!