Με φωτογραφίες και πόζες πολιτική δεν γίνεται. Με φωτογραφίες και πόζες πολιτική δεν γίνεται.
της Μαλαματένιας Μίχα Όπως βλέπετε και στην κάτωθι φωτό τα ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Οχι Γιώργο εγώ μαζί σου είμαι καλά κάνεις. Μα δεν γίνεται... Με φωτογραφίες και πόζες πολιτική δεν γίνεται.

της Μαλαματένιας Μίχα

Όπως βλέπετε και στην κάτωθι φωτό τα ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! 🌸

Οχι Γιώργο εγώ μαζί σου είμαι καλά κάνεις. Μα δεν γίνεται να έρχεται ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μην τον υποδέχεσαι στο Δημαρχιακό Μέγαρο ως είθισται .

Έστω & αν στράβωσαν λίγο την μούρη τους εκεί στην Ν.Δ .

Η γλώσσα του σώματος .. .ο ένας κοιτάει την κάμερα ( μαθήματα lifestyle αλά Τόλμη & γοητεία ) αν δεν τα ξέρει ο Στέφανος τότε ποιος;

Κι ο άλλος κοιτάει τον τοίχο σαν να λέει ένα « ρε τι πάθαμε απόψε!»

Πάμε και λίγο στα σοβαρά. Σ’ ένα κόμμα του 9,5 στην πέμπτη θέση δημοσκοπικά.. Όταν όλοι έχουν πια παντρευτεί/χωρίσει/τσακωθεί/φιλιώσει με όλους, το ενδιαφέρον υποχωρεί.

—«Τι κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ;»

— «Τσακώνονται»

— Τι βγήκε από αυτή την συνάντηση στην Σαλαμίνα ;

— Τίποτα ! Στο λέω εγώ που δεν ήμουν εκεί.

Εκτός από το nice to meet you τι προβλήματα άκουσε τούτος ; Τι υπόσχεση μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία επίγνωση της Ελληνικής πραγματικότητας;

Από τον Αύγουστο του 2023 δεν κανουμε τίποτα από τα να βλέπουμε ένα είδος σαπουνόπερας να εξελίσσεται. Από το πρωινό μας μπροστά στην TV, όπου ο Στέφανος ή ο σύντροφος/θείος/αδερφός/μπαμπάς έβγαζε βόλτα τη Φάρλι, στο δεκατιανό, όταν βλέπαμε τον ίδιο με τον Τάιλερ να πηγαίνουν για φρέντο και γυμναστήριο, αλλά και στη συνέχεια, μέχρι το βράδυ, η μέρα μας κυλούσε με ενδιαφέρον.

Σταδιακά μπήκαμε (που λέει ο λόγος) σε όλα τα σπίτια. Στο ησυχαστήριο της Αμερικής και στο αρχοντικό των Σπετσών, διαλέξαμε τη διακόσμηση στο διαμέρισμα του Κολωνακίου καθώς βαφόταν, μάθαμε για τις κάλτσες, τα αστακο-κάραβα και το νεσεσέρ του φαντάρου, μας παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης το πόθεν έσχες του (λέμε τώρα) και τον είδαμε σε όλες τις εκπομπές και σε όλα τα κανάλια, αλλά και εν κινήσει. Σε φουσκωτό για τη Μακρόνησο με τον ναύαρχο Αποστολάκη, σε τρεχαντήρι, αλλά και σε μικρό γιοτ για περιοδεία στα νησιά.

Κλείνω … αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελες να γραψεις ένα δελτίο τύπου αλλά τι να εμπεριέχει μέσα; Τις εντυπώσεις του Κασελάκη από τα gym park ; Θεωρώ ότι θα ήταν και το μόνο που θα τον ενδιέφερε μιας και ο Tyler ανοίγει στο Κολωνάκι δικό του γυμναστήριο.

Με φωτογραφίες και πόζες πολιτική δεν γίνεται. Μόνο εμείς στην Κούλουρη έχουμε εξελιχτεί σε φιλοθεάμον κοινό & τα ανεχόμαστε αυτά ακόμα.

Το ψυχόδραμα λοιπόν είναι ότι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να βρει άκρη με το κόμμα του, που πυροδοτεί πολεμικό κλίμα εκτός από το να περιφέρει το σαρκίο του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Τα ξέρεις Γιώργο μου αυτά. Δεν αποτελεί είδωλο ο Στεφανος.

«Ανδρες μεγαλύτεροι από μένα/ κι απέτυχαν να τα βγάλουν πέρα», γράφει σε έναν σχετικό στίχο του ο Τσαρλς Μπουκόφσκι. Αλλά είναι αμφίβολο αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπά αυτόν τον ποιητή του περιθωρίου, που περιφρονούσε το αμερικανικό όνειρο και την εμμονή του με τον ανταγωνισμό και την επιτυχία.

Εγώ το ξαναλέω : Είμαι μαζί σου Γιώργο. Ξέρεις τι μας κανεις εσυ!

Θα με δείρεις, θα με δείρεις, θα κουραστείς, θα ιδρώσεις, θα αρρωστήσεις και στο τέλος θα πεθάνεις.

(Από τον Καραγκιόζη)

error: Content is protected !!