ΕΕ: «Πράσινο φως» για την επιβολή δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα ΕΕ: «Πράσινο φως» για την επιβολή δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα
Τα κράτη μέλη ενέκριναν την πρόταση της Κομισιόν «Πράσινο φως» από τα κράτη μέλη έλαβε η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιβολή οριστικών... ΕΕ: «Πράσινο φως» για την επιβολή δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Τα κράτη μέλη ενέκριναν την πρόταση της Κομισιόν

«Πράσινο φως» από τα κράτη μέλη έλαβε η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιβολή οριστικών αντισταθμιστικών δασμών στις εισαγωγές ηλεκτρικών οχημάτων από την Κίνα, ανακοίνωσε η Κομισιόν, σύμφωνα με την οποία αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση της έρευνας της Επιτροπής κατά των επιδοτήσεων.



Παράλληλα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν, ΕΕ και η Κίνα συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για να εξερευνήσουν μια εναλλακτική λύση που θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τον ΠΟΕ, επαρκής για την αντιμετώπιση της ζημιογόνου επιδότησης που καθορίστηκε από την έρευνα της Επιτροπής, να παρακολουθείται και να επιβάλλεται.



Ο εκτελεστικός κανονισμός της Επιτροπής που περιλαμβάνει τα οριστικά πορίσματα της έρευνας πρέπει να δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα έως τις 30 Οκτωβρίου 2024 το αργότερο.

ot.gr







error: Content is protected !!