ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος Για μία φορά ακόμη η Σαλαμίνα γέμισε λύματα αυτή τη φορά στα Αμπελάκια και για μία φορά ακόμη η Δημοτική... ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

Για μία φορά ακόμη η Σαλαμίνα γέμισε λύματα αυτή τη φορά στα Αμπελάκια και για μία φορά ακόμη η Δημοτική αρχή ενήργησε με τρόπο επιπόλαιο θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, αφού μετά 14 ώρες από το «ατύχημα» θεώρησε σωστό να παρέμβει.

Αγνόησαν κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο σε παρόμοιες περιπτώσεις θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ελεύθερα στον μολυσμένο χώρο επί πολλές ώρες , μεταφέροντας τυχόν μικρόβια και σε άλλες περιοχές, ενώ οι πολίτες ήσαν υποχρεωμένοι να πατούν στα λύματα για να διανύσουν τον δρόμο μεταφέροντας τα μικρόβια στο σπίτι τους.

Με ανακοίνωση της η κα Μπόγρη καλεί τον Δήμαρχο να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την διαρροή των λυμάτων και στην περίπτωση αυτή θα υπογράψει και εκείνη όπως και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Θεωρώ ότι η κα Μπόγρη δεν πρέπει να περιμένει τον κ. Δήμαρχο για μία μηνυτήρια αναφορά , αλλά να το πράξει η ίδια με τους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού της και στην περίπτωση αυτή να θεωρήσει δεδομένη την υπογραφή μου.

Είναι όμως μόνο τα λύματα που πρέπει να προχωρήσουμε σε δυναμικές αντιδράσεις και μηνυτήριες αναφορές;

Ασφαλώς όχι!!!



Η Δημόσια υγεία στο νησί μας τίθεται σε κίνδυνο καθημερινά και η Σαλαμίνα υποβαθμίζεται με κάθε τρόπο, από την ασέλγεια του Αρχαιολογικού μας Χώρου , τα βυθισμένα σαπιοκάραβα στο Ιστορικό Λιμάνι , τα Ναυπηγεία , την παράνομη διάλυση πλοίων, τα Ιχθυοτροφεία που παίρνουν παρατάσεις χωρίς να υπάρχει αντίδραση , τις απέραντες χωματερές στο νησί, τα ανενεργά Λατομεία που έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους και σε ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών , το επαίσχυντο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο που έβαλε την σφραγίδα του για ένα νησί υποβαθμισμένο.



Για όλα αυτά οι θεσμικοί παράγοντες του νησιού μας Συμπολίτευση και μείζονα Αντιπολίτευση , όχι μόνο δεν προχώρησαν σε μηνυτήριες αναφορές , όχι μόνο δεν αντέδρασαν δυναμικά ως όφειλαν , αλλά ούτε ένα έγγραφο διαμαρτυρίας δεν έστειλαν και με την σιωπή τους συμβάλουν στην υποβάθμιση του νησιού μας.

Οι αντιδράσεις και μηνυτήριες αναφορές δεν μπορεί να είναι επιλεκτικές!!!

ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!



error: Content is protected !!