Βγάλτε τους την κουκούλα Βγάλτε τους την κουκούλα
Πολύ ασχολείται με την Σαλαμίνα ένα ανώνυμο blog του Κερατσινίου. Βγάλτε τους την κουκούλα

Πολύ ασχολείται με την Σαλαμίνα ένα ανώνυμο blog του Κερατσινίου.

Συνήθως δε οι αναρτήσεις του αναπαράγονται και χρησιμοποιούνται δεόντως με καθαρά λαϊκίστικο τρόπο. Σε αρθογραφία μας στην έντυπη έκδοση της ΦΩΝΗΣ είχαμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο blog. (https://portal.fonisalaminas.gr/index.php/2021/04/04/voltaire/ – Ας κοιτάξουν κάποιοι τον τόπο τον δικό τους).

Τώρα ξαναχτύπησε με αυτό το παράπηγμα που έχει δημιουργηθεί, κακώς, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού από έναν άστεγο. Ναι πρέπει να δοθεί λύση και μάλιστα άμεση. Και κυρίως ανθρωπιστική.

Άλλο όμως αυτό και άλλο ο ανώνυμος κουκουλοφόρος με το ψεύτικο προφίλ που το αναπαράγει για να χρησιμοποιηθεί σαν όχημα κακής, κάκιστης αντιπολίτευσης δίνοντας οντότητα στο τίποτα.

Ο δε τρόπος γραφής του εκτός από εμετικός προσβάλλει, κατά την προσωπική μου άποψη, κάθε σκεπτόμενο Σαλαμίνιο, όποια παράταξη και αν υποστηρίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι μπορούν να διακρίνουν συμπτώσεις και ίσως σκοπιμότητες στην αρθρογραφία του συγκεκριμένου blog σε σχέση με την Σαλαμίνα.

Μήπως ο Δήμος πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το βγάλσιμο της κουκούλας του συγκεκριμένου Blogger ώστε να αποκαλυφθούν και οι σκοπιμότητες του. Δεν γίνεται να λαμβάνουν εξώδικα επώνυμοι ιστότοποι του νησιού και να μένουν στο απυρόβλητο τυχάρπαστοι κουκουλοφόροι.

Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι η αποκάλυψή του θα κάνει πολλούς να μείνουν με ανοικτό το στόμα.

Νικόλας ο Ψαράς
και για την αντιγραφή
Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!