Γνωστός χορευτής, λάτρης της Σαλαμίνας, στο νοσοκομείο χτυπημένος από Covid Γνωστός χορευτής, λάτρης της Σαλαμίνας, στο νοσοκομείο χτυπημένος από Covid
Ο γνωστός χορογράφος, χορευτής και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος, μεγάλος λάτρης του νησιού μας και της ομορφιάς του βρίσκεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο χτυπημένος και εκείνος... Γνωστός χορευτής, λάτρης της Σαλαμίνας, στο νοσοκομείο χτυπημένος από Covid

Ο γνωστός χορογράφος, χορευτής και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος, μεγάλος λάτρης του νησιού μας και της ομορφιάς του βρίσκεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο χτυπημένος και εκείνος από τον COVID-19, σύμφωνα με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο ίδιος λέει στην ανάρτησή του “Θεέ μου δώσε μου δύναμη και σε αυτήν την δοκιμασία που περνάω μόνος στο νοσοκομείο στην πτέρυγα του COVID-19. Αδέρφια σας παρακαλώ, προσέξτε τους εαυτούς σας δεν ξεμπλέκεις εύκολα από αυτόν τον εφιάλτη” δίνοντας σαφές μήνυμα να προσέχουμε όλοι μας.

Όλοι εμείς από την ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του ευχόμαστε να είναι δίπλα του, η Μεγάλη Μάννα ενώ εκείνος βρίσκεται στη καρδιά, στη σκέψη και στη προσευχή μας. Κωνσταντίνε σου στέλνουμε την αγάπη και τη θετική μας ενέργεια για ταχεία ανάρρωση από το νησί που αγαπάς.

ΦΩΝΗ της Σαλαμίνας

error: Content is protected !!