Α. Βεσυρόπουλος: Χωρίς δήλωση covid για το μήνα Μάρτιο οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες – διπλή πληρωμή για Φεβρουάριο και Μάρτιο έως την Παρασκευή Α. Βεσυρόπουλος: Χωρίς δήλωση covid για το μήνα Μάρτιο οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες – διπλή πληρωμή για Φεβρουάριο και Μάρτιο έως την Παρασκευή
Στη διαδικτυακή ημερίδα της ΕΝΙΑΘ και της ΠΟΜΙΔΑ μίλησε ο υφυπουργός Οικονομικών κος Α. Βεσυρόπουλος. Ο υφυπουργός ανέφερε ότι σήμερα ή αύριο το αργότερο... Α. Βεσυρόπουλος: Χωρίς δήλωση covid για το μήνα Μάρτιο οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες – διπλή πληρωμή για Φεβρουάριο και Μάρτιο έως την Παρασκευή

Στη διαδικτυακή ημερίδα της ΕΝΙΑΘ και της ΠΟΜΙΔΑ μίλησε ο υφυπουργός Οικονομικών κος Α. Βεσυρόπουλος.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι σήμερα ή αύριο το αργότερο θα γίνουν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις από τις δηλώσεις covid Νοεμβρίου 2020 – Δεκεμβρίου 2020 – Ιανουαρίου 2021 (σ.σ. για όσους έκαναν για πρώτη φορά δήλωση covid).

Οι πληρωμές Φεβρουαρίου 2021-Μαρτίου 2021 θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή. Ο Υφυπουργός τόνισε επίσης ότι, για το μήνα Μάρτιο οι ιδιοκτήτες θα αποζημιωθούν χωρίς να γίνουν δηλώσεις covid στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει μεταβολή.

Για τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί με τους υπεκμισθωτές τόνισε πως θα επιλυθούν με αποφάσεις.

Σχετικά με την έκπτωση φόρου για δαπάνες που αφορούν λήψη υπηρεσιών για ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων, ανέφερε πως αναμένεται σύντομα η σχετική απόφαση.

Ο κος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε επίσης και για τις μεταβολές στις δηλώσεις εισοδήματος με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή σε νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί αύριο 21.4.2021.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο οποίο αναφέρονται και άλλα θέματα:

Πηγή: TaxHeaven

error: Content is protected !!