Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη για την γενοκτονία των Αρμενίων Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη για την γενοκτονία των Αρμενίων
Η πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα, με τη συστηματική εξόντωση ενάμισυ εκατομμυρίου ανθρώπων από την Τουρκία την τριετία 1915-1918. Η Τουρκία μιλάει για εκτοπισμό... Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη για την γενοκτονία των Αρμενίων

Η πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα, με τη συστηματική εξόντωση ενάμισυ εκατομμυρίου ανθρώπων από την Τουρκία την τριετία 1915-1918. Η Τουρκία μιλάει για εκτοπισμό και δεν έχει υποστεί ποτέ καμία κύρωση για την φρικαλέα αυτή πράξη.

Μετά ακολούθησαν οι διωγμοί κι άλλων χριστιανικών λαών των Ελλήνων και των Ασσυρίων. Και επειδή τα εγκλήματα αν δεν τιμωρηθούν βρίσκουν μιμητές … «Ποιος μιλάει σήμερα για τον αφανισμό των Αρμενίων;».

Είχε αναρωτηθεί ο Αδόλφος Χίτλερ και ακολούθησε το ολοκαύτωμα των Εβραίων..Κι όμως υπάρχουν κράτη που δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμα και σήμερα την γενοκτονία των Αρμενίων.

error: Content is protected !!