O καιρός όλη την Μεγ. Εβδομάδα για την Σαλαμίνα O καιρός όλη την Μεγ. Εβδομάδα για την Σαλαμίνα
Μεγάλη Εβδομάδα η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας,με την κορύφωση του θείου δράματος την Ανάσταση και το Άγιον Πάσχα. Ας δούμε λοιπόν σύντομα, πώς... O καιρός όλη την Μεγ. Εβδομάδα για την Σαλαμίνα

Μεγάλη Εβδομάδα η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας,με την κορύφωση του θείου δράματος την Ανάσταση και το Άγιον Πάσχα.

Ας δούμε λοιπόν σύντομα, πώς αναμένεται να είναι ο καιρός όλη την Μεγάλη Εβδομάδα για την περιοχή της Σαλαμίνας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα αίθριος αναμένεται ο καιρός, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία γύρω από τους 19 βαθμούς.

Την Μεγάλη Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις, χωρίς ωστόσο αυτές να είναι ικανές να αφήσουν κάποια φαινόμενα. Άνεμοι δυτικοί ασθενείς και θερμοκρασία αμετάβλητη.

Την Μεγάλη Τετάρτη τοπική συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες, πολύ καλός αργότερα. Άνεμοι ασθενείς νότιοι νοτιοδυτικοί και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο γύρω στους 20 βαθμούς.

Μεγάλη Πέμπτη λίγες νεφώσεις υψισυννεφιάς έως τις μεσημεριανές ώρες πιο καθαρός μετά το μεσημέρι. Άνεμοι νότιοι ασθενείς και θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο γύρω στους 24 βαθμούς.

Την Μεγάλη Παρασκευή ημέρα μεταφοράς του επιταφίου, συννεφιά αναμένεται. Οι άνεμοι ασθενείς νότιοι και θερμοκρασία αμετάβλητη.

Το Μέγα Σάββατο με αρκετή συννεφιά η ημέρα. Οι άνεμοι θα εξακολουθούν να πνέουν ασθενείς νότιοι, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο γύρω στους 25 βαθμούς.

Τέλος την Κυριακή του Πάσχα λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, καλύτερος αργότερα. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους στα 4 μποφόρ και κά θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα μικρή άνοδο γύρω στους 26 βαθμούς.

Να αναφέρουμε πως η προσπάθεια αποτύπωσης του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, μιας και εκτίμηση πέραν των τριών ημερών, θεωρείτε επισφαλής, καθώς πολλά μπορεί να αλλάξουν. Τα όσα αναφέρονται είναι πάντα με τα τρέχοντα προγνωστικά στοιχεία.

Περικλής Χατζημιχάλης
Γιάννης Πασπαλιάρης
Meteo Hellas [https://www.facebook.com/groups/131248040584560/]
& [https://meteohellas-weathercams.gr/]

error: Content is protected !!