Μήνυμα κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στους κατοίκους της Σαλαμίνας Μήνυμα κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στους κατοίκους της Σαλαμίνας
Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Σαλαμίνας που με τόση αγάπη αγκαλιάζουν το ΟΡΑΜΑ μας για αύξηση του... Μήνυμα κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στους κατοίκους της Σαλαμίνας

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Σαλαμίνας που με τόση αγάπη αγκαλιάζουν το ΟΡΑΜΑ μας για αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών στην χώρα μας.

Χάρη στη δική σας στήριξη, όπως και των εκατοντάδων χιλιάδων ακόμα συμπολιτών μας, μπορούμε να αισιοδοξούμε πως σύντομα όλοι οι συνάνθρωποι μας που χρειάζεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, θα μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη.

Η Σαλαμίνα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι ένας τόπος μικρός, αλλά με μεγάλη ιστορία που ταξιδεύει στα βάθη των αιώνων. Με την ευκαιρία του «Επετειακού Έτους Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους του νησιού, οι οποίοι αγκάλιασαν κάθε πρωτοβουλία μας με αγάπη και ζεστασιά, την οποία ένιωσα και στην πρόσφατη επίσκεψη μου στο νησί για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Κέντρου Υγείας του νησιού. Σας ευχαριστώ για όλα!

από την έντυπη έκδοση της “Φωνής της Σαλαμίνας”

error: Content is protected !!