Δήμος Σαλαμίνας: Οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία όλης της Σαλαμίνας συνεχίζονται Δήμος Σαλαμίνας: Οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία όλης της Σαλαμίνας συνεχίζονται
Σαλαμίνα, 28.04.2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία όλης της Σαλαμίνας συνεχίζονται. Οι εργασίες αφορούν την ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων όπως το... Δήμος Σαλαμίνας: Οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία όλης της Σαλαμίνας συνεχίζονται

Σαλαμίνα, 28.04.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία όλης της Σαλαμίνας συνεχίζονται.

Οι εργασίες αφορούν την ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων όπως το βάψιμο εσωτερικά όλων των αιθουσών και η τοποθέτηση δύο καινούριων μπασκέτων στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών αυτήν την φορά. Παράλληλα εκτελούνται και στοχευμένες παρεμβάσεις.

Ο Δήμος Σαλαμίνας εκτελεί εργασίες συντήρησης σε μια σειρά σχολικών συγκροτημάτων για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καλύπτοντας ανάγκες πολυετών προβλημάτων.

“Έχουμε υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων ανακαίνισης και αναβάθμισης εκμεταλλευόμενοι το κλείσιμο των σχολείων», σχολιάζει ο δήμαρχος, Γιώργος Παναγόπουλος, και προσθέτει “Τα παιδιά είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα μας και σε αυτό θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε απερίσπαστοι!”

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!