Νικητής ο Κωνσταντίνος Μενούνος στη μάχη με τον covid Νικητής ο Κωνσταντίνος Μενούνος στη μάχη με τον covid
Παγκόσμια ημέρα Χορού σήμερα και από ότι φαίνεται είναι η μέρα του φίλου μας χορευτή χορογράφου και ηθοποιού Κωνσταντίνου Μενούνου. Ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε... Νικητής ο Κωνσταντίνος Μενούνος στη μάχη με τον covid

Παγκόσμια ημέρα Χορού σήμερα και από ότι φαίνεται είναι η μέρα του φίλου μας χορευτή χορογράφου και ηθοποιού Κωνσταντίνου Μενούνου. Ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο κερδίζoντας την μάχη με τον covid-19 δηλώνοντας ταυτόχρονα έτοιμος για το επόμενο survivor.

O Κωνσταντίνος χαρούμενος δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “Παγκόσμια ημέρα Χορού σήμερα και από ότι φαίνεται είναι η μέρα μου Μου έφερε το Εξιτήριο της νέας μου αρχής της νέας μου ζωής . Για άλλη μια φορά μου αποδεικνύει η σημερινή μέρα ότι “Ο χορός για ακόμη μια φορά στην ζωή μου είναι η φυγή από την σκληρή πραγματικότητα”

Γιορτάζω την σημερινή ημέρα με μια πόζα Paso doble ( Πάσο Ντόμπλε) Και το ξεκίνημα μιας καινούργιας ζωής ανανέωσης και ευγνωμοσύνης για την κάθε μέρα που υπάρχω και αναπνέω. Αδέρφια μου σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλες αυτές τις μέρες νοσηλείας μου που μου κρατούσατε συντροφιά και διαδικτυακή παρέα στις ατελείωτες ώρες που δεν περνούσαν μέχρι να πάρω το εξιτήριο.

Καλή Αναστάση και Καλό Πάσχα να έχουμε. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους . Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανοοό.

Παρεπιπτόντως…έτοιμος είμαι τουλάχιστον εμφανισιακά και για το επόμενο Survivor”

error: Content is protected !!