Ο Σύλλογος Αγ. Νικολάου ενημερώθηκε για την μελέτη Ανάπλασής του Ο Σύλλογος Αγ. Νικολάου ενημερώθηκε για την μελέτη Ανάπλασής του
Τα μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, επισκέφθηκαν την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021, στο τεχνικό γραφείο της την... Ο Σύλλογος Αγ. Νικολάου ενημερώθηκε για την μελέτη Ανάπλασής του

Τα μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, επισκέφθηκαν την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021, στο τεχνικό γραφείο της την αρχιτέκτονα κα Λία Βιλλιώτη, όπου μαζί με τον συνάδελφό της κ. Αλέξανδρο Μαννέτα μας ενημέρωσαν για τη μελέτη ανάπλασης που εκπόνησαν για το τμήμα της παραλιακής ζώνης του Αγίου Νικολάου, από την Παιδική Χαρά μέχρι το Καρνάγιο, που τους ανατέθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας.

Μείναμε ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να προχωρήσει γρήγορα η έγκριση της μελέτης και να υλοποιηθεί το έργο, καθώς επίσης να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες νομιμοποίησης – τακτοποίησης του χώρου της Παιδικής Χαράς, να προχωρήσει γρήγορα η πιστοποίησή της και να αποδοθεί στους κατοίκους.

Η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Αγίου Νικολάου, έστω και σε ένα τμήμα της ξεκίνησε και περιμένουμε από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παναγόπουλο να προχωρήσει τις διαδικασίες και στο υπόλοιπο τμήμα, που είναι το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο, γιατί περιέχει το δασύλλιο το οποίο κινδυνεύει από τη διάβρωση του εδάφους.

Η ανάπλαση με σεβασμό προς το περιβάλλον, θα αναδείξει τις ομορφιές της περιοχής μας και θα καταστεί πόλος έλξης και προορισμός για τους επισκέπτες του Νησιού μας. Ευχόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας Καλή Ανάσταση , με Αγάπη και Ελπίδα.

error: Content is protected !!