Tεράστια επιτυχία της δράσης του Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας Tεράστια επιτυχία της δράσης του Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας
Αν και λίγο καθυστερημένα αυτή τη φορά λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στη ζωή μας λόγω του COVID-19 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με τεράστια επιτυχία... Tεράστια επιτυχία της δράσης του Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας

Αν και λίγο καθυστερημένα αυτή τη φορά λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στη ζωή μας λόγω του COVID-19 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με τεράστια επιτυχία τη δράση μας για την ενίσχυση του συσσιτίου του Αγίου Ανδρέα που δίνει τροφή καθημερινά σε πάρα πολλούς συμπολίτες μας.

Η συνεισφορά του κόσμου ήταν πολύ γενναιόδωρη καθώς καταφέραμε να αγοράσουμε σχεδόν 40 κιλά μοσχαρίσιο κιμά για τους συνανθρώπους μας και για αυτό σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κρεοπωλείο Κρεοπωλειο “Κ.βοϊδηλας” για την ελάχιστη τιμή που μας πούλησε το κρέας ώστε να αγοράσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα γίνεται.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θ. Μπόγρη και την δημοτική αρχή που εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάμπρος Καπαραλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Παντελής Διολέτης και η Πρόεδρος Βιβλιοθήκης-Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας κ. Ελένη Μπίλλια για τη συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους στη δράση μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

error: Content is protected !!