Ο Δήμος Σαλαμίνας τοποθετεί και θέτει σε λειτουργία σύγχρονους φωτεινούς σηματοδότες με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στα πιο κεντρικά σημεία του νησιού Ο Δήμος Σαλαμίνας τοποθετεί και θέτει σε λειτουργία σύγχρονους φωτεινούς σηματοδότες με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στα πιο κεντρικά σημεία του νησιού
Σαλαμίνα, 8.05.2021 Τοποθετήθηκαν το Σάββατο 8 Μαϊου 2021 και τέθηκαν άμεσα σε λειτουργία σύγχρονοι φωτεινοί σηματοδότες με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο... Ο Δήμος Σαλαμίνας τοποθετεί και θέτει σε λειτουργία σύγχρονους φωτεινούς σηματοδότες με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στα πιο κεντρικά σημεία του νησιού

Σαλαμίνα, 8.05.2021

Τοποθετήθηκαν το Σάββατο 8 Μαϊου 2021 και τέθηκαν άμεσα σε λειτουργία σύγχρονοι φωτεινοί σηματοδότες με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο αντικαταστάθηκαν παλαιάς τεχνολογίας φωτεινοί σηματοδότες με νέας που να μπορούν να ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες.

 Συγκεκριμένα, στην διασταύρωση της Ακτής Καραϊσκάκη με την οδό Αγ. Μηνά και στην Ακτή Καραϊσκάκη, σε δύο κεντρικότατα σημεία του νησιού τα νέα φανάρια με τον χρονοδιακόπτη ώστε να συμβάλουν στην μεγαλύτερη ασφάλεια των διερχομένων.

Η συντήρηση, αναβάθμιση και ανανέωση της υποδομής του κυκλοφοριακού εξοπλισμού, ιδιαιτέρως κατά τους θερινούς μήνες, είναι για εμάς βασική προτεραιότητα.

Επιδιώκουμε με μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να ενισχύουμε την ασφάλεια των πεζών και των οδηγών.

Βήμα βήμα προχωράμε στην βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί σε όλα τα επίπεδα!

.Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!