Κάλεσμα του ΑΚΟΙΠΟΠ στους Αθλητικους Συλλόγους – Μια εξαιρετική πρωτοβουλία Κάλεσμα του ΑΚΟΙΠΟΠ στους Αθλητικους Συλλόγους – Μια εξαιρετική πρωτοβουλία
ANAKΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΕΜΑ: «Διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της... Κάλεσμα του ΑΚΟΙΠΟΠ στους Αθλητικους Συλλόγους – Μια εξαιρετική πρωτοβουλία

ANAKΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΘΕΜΑ: «Διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας “COVID 19”»

Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στην «Αίθουσα Μπόγρη» (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) στις 13/05/2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30π.μ, για ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, βάσει των νεότερων οδηγιών της Γ.Γ.Α που ισχύουν από 10/05/2021 (ΚΥΑ 8/05/2021).

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Όποια ομάδα δεν δηλώσει παρουσία δεν θα ενταχθεί στα εβδομαδιαία προγράμματα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Υ.Γ Αυστηρά κάθε ομάδα να εκπροσωπηθεί με (1) άτομο για την αποφυγή συνωστισμού και μόνο όποια ομάδα επαννεκινήσει τα τμήματα ακαδημιών της.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη

error: Content is protected !!