Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Σαλαμίνα, 11.05.2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σήμερα, Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» όπως ανακοινώθηκε... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Σαλαμίνα, 11.05.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» όπως ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών.

 

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο στόχος της πρωτοβουλίας  είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων τους το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου ώστε οι νησιώτες μας να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορονοϊό.

Ο Δήμος Σαλαμίνας ενθαρρύνει κάθε τέτοια δράση και στέκεται θετικός στα νέα εμβολιαστικά κέντρα που θα συγκροτηθούν με ομάδες ταχείας δράσης από υγειονομικούς προκειμένου να προσφέρουν ένα γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Στον εθνικό αυτό σχεδιασμό και στο καθήκον μας απέναντι στους δημότες και επισκέπτες μας είμαστε συνοδοιπόροι της κοινωνικής ευθύνης και του έργου που θα επιτελέσουμε.

Το στοίχημα αυτό μας αφορά όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά και θα το κερδίσουμε. Παραμένουμε στις επάλξεις. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!