Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση αντί για παραγωγή πλούτου συνεχίζει την παραγωγή χρέους Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση αντί για παραγωγή πλούτου συνεχίζει την παραγωγή χρέους
Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα καταστροφικά όπως τα χαρακτηρίζει αποτελέσματα που είχαν για την ελληνική οικονομία τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καταλογίζει... Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση αντί για παραγωγή πλούτου συνεχίζει την παραγωγή χρέους

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα καταστροφικά όπως τα χαρακτηρίζει αποτελέσματα που είχαν για την ελληνική οικονομία τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καταλογίζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει να βλέπει «αναπτυξιακή έκρηξη» για το 2021, το πρώτο πεντάμηνο του έτους, το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε σε 8,8 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 4,072 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Υπερδιπλάσιο έλλειμμα δηλαδή ακόμα και από το καταστροφικό 2020! Το δε πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε έλλειμμα ύψους 6,211 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1,516 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο του 2020. Μιλάμε για τετραπλασιασμό του πρωτογενούς ελλείμματος σε σχέση με το 2020», αναφέρει η Ελληνική Λύση και καταλήγει.

«Η απόλυτη οικονομική καταστροφή με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία επέβαλε μέτρα σοβιετικού τύπου με οριζόντιες απαγορεύσεις και καθολικά κλεισίματα σε μία δυτική οικονομία. Αντί έστω και τώρα να αναγνωρίσει τα λάθη της και να στραφεί στις αρχές του Εθνικού προστατευτισμού και του οικονομικού πατριωτισμού με στόχο την ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση, προσπαθεί να κρύψει την καταστροφή με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Αντί για παραγωγή πλούτου, συνεχίζει την παραγωγή χρέους υποδουλώνοντας τις επόμενες γενιές των Ελλήνων».

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!