Ο Ντίνος Κουμπάτης παρέδωσε σειρά βιβλίων του στην Βιβλιοθήκη του Δήμου Σαλαμίνας Ο Ντίνος Κουμπάτης παρέδωσε σειρά βιβλίων του στην Βιβλιοθήκη του Δήμου Σαλαμίνας
Σε μία άκρως πολιτιστική συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι και στο σαλόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σαλαμίνας, η πρόεδρός της κυρία Ελένη Μπίλλια, δέχθηκε... Ο Ντίνος Κουμπάτης παρέδωσε σειρά βιβλίων του στην Βιβλιοθήκη του Δήμου Σαλαμίνας

Σε μία άκρως πολιτιστική συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι και στο σαλόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σαλαμίνας, η πρόεδρός της κυρία Ελένη Μπίλλια, δέχθηκε κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τον γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Ντίνο Κουμπάτη, ο οποίος και της παρέδωσε είκοσι τρία βιβλία του, προς εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης.

Ανάμεσα σε αυτά, ποίηση, δοκίμιο, ιστορικό μυθιστόρημα, μονογραφίες και άλλα, τα οποία συνόδευαν ακόμη πέντε συλλογικές εκδόσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Καφενείο των Ιδεών». Η κυρία Μπίλλια ευχαρίστησε για την προσφορά τον δωρητή και εκείνος της απάντηση πως η ευχαρίστηση ήταν δική του για την τιμή στο πρόσωπό του «να αποδεχθεί η Βιβλιοθήκη την ελάχιστη προσφορά του».

Ανάμεσα στους τίτλους των βιβλίων του, τα οποία παρέδωσε, υπήρχαν και των μεγάλων εκδοτικών οίκων «Ψυχογιός», «Λιβάνης», «Σκαραβαίος», «Γλάρος» και ξένων εκδοτικών οίκων όπως «Edilivre», «Heliodor», «BotimetTOENA», «EducaFer», «Nacional», «Gjon Nikolle Kazazi»,«Pegasi», «BotimetBarletti», κ.ά. μΑζί παρέδωσε και το μυθιστόρημα της συζύγου του Λίλυς Νούραη-Κουμπάτη με τίτλο «Μίλα μου ψιθυριστά για αγάπη», από τις εκδόσεις «Μοντέρνοι Καιροί». Από τα δικά του βιβλία αναφέρουμε τα «Αγαπημένο μου Αϊβαλί», «Στις φλόγες της Σμύρνης» και «Ο Αγνοημένος Προφήτης Άγγελος Σικελιανός», τα οποία έχουν γίνει κατά καιρούς μπεστ σέλερς. «Οι Ύστερες Ημέρες της Πόλης», «Η Ψυχολογία του ρόλου, βασικός παράγων στην ερμηνεία του θεατρικού έργου», «Γράμμα σε ένα νέο σκηνοθέτη», «Ωδή στην Ειρήνη» και άλλα.

Τέλος παρέδωσε και το μόλις εκδοθέν από τον έγκριτο εκδοτικό οίκο «Αποστακτήριο» με τίτλο «Τα λουλούδια ανθίζουν στο χιόνι».

Στην συνέχεια, η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κυρία Ελένη Μπίλλια και ο κύριος Ντίνος Κουμπάτης, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον πολιτισμό και τον κόσμο του Βιβλίου σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα και τέλος ο συγγραφέας συνεχάρη την Πρόεδρο για τις μέχρι τώρα επιτεύξεις της στον χώρο, τον οποίο με συνέπεια και επιτυχία υπηρετεί.

error: Content is protected !!