Την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης Την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Κοινωνικής Υπευθυνότητας κ.... Την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Κοινωνικής Υπευθυνότητας κ. Χρήστο Μπακούρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και είχε ως θέμα τα θέματα αρμοδιότητας της κ. Υφυπουργού αλλά και γενικότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Κυβερνήτης της AHEPA ενημέρωσε την κ. Ράπτη για τις δραστηριότητες της AHEPA HELLAS και το μεγάλο ενδιαφέρον της για τα τόσο ευαίσθητα θέματα της Υγείας και ιδιαίτερα της ψυχικής υγείας στην περίοδο της πανδημικής κρίσης.

Η κ. Ράπτη άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις δράσεις της AHEPA HELLAS και παίρνοντας τον λόγο, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της για αυτή τους την επίσκεψη, μεταξύ των άλλων δεσμεύτηκε για μια πιο στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα τόσο σημαντικά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της.

Σε ανάμνηση της διαδικτυακής εκδήλωσης Ψυχική Υγεία και Covid -19 «H Επόμενη Ημέρα» στην οποία συμμετείχε η κ. Ράπτη ο κυβερνήτης τίμησε την υφυπουργό με αναμνηστική πλακέτα .

error: Content is protected !!