Αύριο Δευτέρα στις 13.15, στη Βουλή, η απάντηση της Κυβέρνησης για το μείζον θέμα της παραχώρησης του 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO Αύριο Δευτέρα στις 13.15, στη Βουλή, η απάντηση της Κυβέρνησης για το μείζον θέμα της παραχώρησης του 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO
                                               ... Αύριο Δευτέρα στις 13.15, στη Βουλή, η απάντηση της Κυβέρνησης για το μείζον θέμα της παραχώρησης του 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO

                                                                                       Δελτίο Τύπου

                                                                                                                                                                                                         Νίκαια, 23/5/2021

“Αύριο Δευτέρα στις 13.15, στη Βουλή, η απάντηση της Κυβέρνησης για το μείζον θέμα της παραχώρησης του 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO.”

Η Kυβέρνηση τίθεται πλέον προ των ευθυνών της και δε θα μπορεί άλλο να κρύβεται στο παρασκήνιο.

Τελικά, αύριο Δευτέρα στις 13.15 θα προσέλθει στη Βουλή ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης, για να απαντήσει στην Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Ραγκούση για το μείζον θέμα της παραχώρησης του 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO.

Η Kυβέρνηση θα υποχρεωθεί να ξεκαθαρίσει εάν βρίσκεται με την πλευρά του δημοσίου συμφέροντος και της νομιμότητας, καθώς και εάν μπορεί να αφουγκραστεί τις βάσιμες ανησυχίες του συνόλου της πραγματικής οικονομίας του Λιμανιού, της Ναυπηγοεπισκευής, των εργαζομένων και των παραλιμένιων Δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας.

Γιάννης Ραγκούσης
Βουλευτής Β’ Πειραιά
K.E. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

error: Content is protected !!