Ιταλία: Δυο παιδιά πέντε και εννέα ετών τραυματίστηκαν από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ έξω από τη λίμνη Ματζιόρε -Τους δεκατρείς έχει φθάσει ο αριθμός των νεκρών Ιταλία: Δυο παιδιά πέντε και εννέα ετών τραυματίστηκαν από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ έξω από τη λίμνη Ματζιόρε -Τους δεκατρείς έχει φθάσει ο αριθμός των νεκρών
Δύο παιδιά εννέα και πέντε ετών τραυματίστηκαν σοβαρά από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ έξω από τη λίμνη Ματζιόρε, στη βορειοδυτική Ιταλία. Οι νεκροί είναι... Ιταλία: Δυο παιδιά πέντε και εννέα ετών τραυματίστηκαν από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ έξω από τη λίμνη Ματζιόρε -Τους δεκατρείς έχει φθάσει ο αριθμός των νεκρών

Δύο παιδιά εννέα και πέντε ετών τραυματίστηκαν σοβαρά από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ έξω από τη λίμνη Ματζιόρε, στη βορειοδυτική Ιταλία.

Οι νεκροί είναι δεκατρείς. Το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ κόπηκε σε απόσταση τριακοσίων μέτρων από τον σταθμό αποβίβασης, που βρίσκεται σε υψόμετρο χιλίων πεντακοσίων μέτρων.

Η καμπίνα, όπως έκαναν γνωστό οι πυροσβέστες, έπεσε σε δασώδη περιοχή, κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειες των πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι συλλυπήθηκε τις οικογένειες των θυμάτων και παρακολουθεί διαρκώς τις επιχειρήσεις για εντοπισμό άλλων επιζώντων.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!