Στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου Στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Σαλαμίνα, 24.05.2021  Συμμετείχα σήμερα σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που έχει ήδη... Στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σαλαμίνα, 24.05.2021

 Συμμετείχα σήμερα σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα την πολιτική προστασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Δήμος μας έχει ήδη κινηθεί και επισκευάζει δασικούς δρόμους, προβαίνει σε καθαρισμούς δασικών περιοχών, συνεργεία μας περιπολούν σε δασικούς δρόμους και εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν εκτεταμένες δράσεις πυροπροστασίας.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία του Δήμου μας και με την άψογη συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος λειτουργεί για την αντιπυρική περίοδο πυροσβεστικό εποχικό κλιμάκιο στο Αιάντειο, στεγαζόμενο φέτος στο κτίριο Κ.Α.Π.Η.

Απαιτείται η μέγιστη προσοχή από όλους μας. Χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι σύνεση και υπευθυνότητα για την προστασία των δασών μας αλλά και των ζωών των συμπολιτών μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!