Φωνητικές εντολές στα ελληνικά μέσω της τηλεόρασης και σύνδεση με άλλες συσκευές, δημιουργούν το “έξυπνο” σπίτι Φωνητικές εντολές στα ελληνικά μέσω της τηλεόρασης και σύνδεση με άλλες συσκευές, δημιουργούν το “έξυπνο” σπίτι
Τη διαθεσιμότητα του LG ThinQ AI στα ελληνικά σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων του 2021 με Web OS 6.0, ανακοίνωσε σήμερα η LG.... Φωνητικές εντολές στα ελληνικά μέσω της τηλεόρασης και σύνδεση με άλλες συσκευές, δημιουργούν το “έξυπνο” σπίτι

Τη διαθεσιμότητα του LG ThinQ AI στα ελληνικά σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων του 2021 με Web OS 6.0, ανακοίνωσε σήμερα η LG.

   Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΤhinQ AI, κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων φωνητικών εντολών, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές και κάνοντας έτσι το «έξυπνο σπίτι» απλή υπόθεση για κάθε χρήστη.

   Δίνοντάς του την ελευθερία να ελέγχει και να παρακολουθεί τις συσκευές του μέσω φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου Magic Remote, μπορεί να λαμβάνει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται, να περιηγείται εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή του.

   Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή απενεργοποιήσουν τα συνδεδεμένα φώτα του σπιτιού, καθώς και να ρυθμίσουν την ένταση τους, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε χώρο. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα ελέγχου των «έξυπνων» πριζών και συνεπώς οποιασδήποτε συσκευής είναι συνδεδεμένη σε αυτή, καθιστώντας τη διαχείριση των συσκευών πιο εύκολη, ενώ εξοικονομούν ταυτόχρονα ενέργεια.

   Κρατώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και πατώντας το πλήκτρο με το μικρόφωνο ο χρήστης μπορεί να δώσει οποιαδήποτε εντολή επιθυμεί. Υπάρχει η δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών στα ελληνικά, μεταξύ των οποίων μπορεί κανείς να ζητήσει από την τηλεόρασή να μειώσει ή να αυξήσει αντίστοιχα την ένταση του ήχου, να κάνει ζάπινγκ στα κανάλια, να συνδεθεί με το XBOX, να μειώσει ή να αυξήσει τη φωτεινότητα, να χαμηλώσει την ένταση των φώτων, να ζητήσει προτάσεις παρακολούθησης ενός προγράμματος, να απενεργοποιηθεί μόλις τελειώσει το πρόγραμμα που παρακολουθείται, να μεταβεί στις ρυθμίσεις, ακόμη και να ενημερωθεί για την πρόβλεψη του καιρού το Σαββατοκύριακο.

   Ακόμη, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και των φωνητικών εντολών, παρέχονται προτάσεις για την παρακολούθηση τηλεοπτικού περιεχομένου στην LG ThinQ AI τηλεόραση βάσει των συνηθειών κάθε χρήστη και του ιστορικού επιλογών προβολής μέχρι σήμερα.

   Με το LG ThinQ, τονίζεται στην ανακοίνωση, η τηλεόραση αποτελεί το κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού και μιλάει πλέον και ελληνικά.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!