Τομέας Αθλητισμού ΝΔ: Οι εκλογές στις ομοσπονδίες πρέπει να διεξάγονται με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας Τομέας Αθλητισμού ΝΔ: Οι εκλογές στις ομοσπονδίες πρέπει να διεξάγονται με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας
Οι εκλογές στις Ομοσπονδίες πρέπει να διεξάγονται με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας, αναφέρει ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ, σημειώνοντας ότι... Τομέας Αθλητισμού ΝΔ: Οι εκλογές στις ομοσπονδίες πρέπει να διεξάγονται με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας

Οι εκλογές στις Ομοσπονδίες πρέπει να διεξάγονται με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας, αναφέρει ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «οι μεγάλες αλλαγές που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης στον χώρο του αθλητισμού αποδίδουν ήδη καρπούς. Το καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας των Ομοσπονδιών άνοιξε τον δρόμο σε μία νέα γενιά παραγόντων και πρώην αθλητών να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης».

«Η επιλογή», συνεχίζει, «να αξιοποιηθεί η ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ έδωσε τη δυνατότητα για αντιπροσωπευτικότερες σε σχέση με το παρελθόν αρχαιρεσίες. Ο συνδυασμός τους είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή του 98% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου και έφερε μία ανανέωση σε πρόσωπα που ξεπέρασε το 50%. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι όλες οι διαδικασίες διεξήχθησαν χωρίς καμία ένσταση και δεν αμφισβητήθηκε το αποτέλεσμα ακόμα κι όταν αυτό κρίθηκε “στο νήμα”».

Ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ, αφού αναφέρει ότι η διευρυμένη χρήση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας συνέβη λόγω της υγειονομικής κρίσης, ωστόσο «στην πράξη αποδεικνύει ότι αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο όλων όσων θέλουν τη συμμετοχή των πολλών και όχι των λίγων και προνομιούχων».

«Οι εκλογές στις Ομοσπονδίες που δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί πρέπει να διεξαχθούν με ψηφιακή κάλπη ανεξάρτητα από τα δεδομένα της πανδημίας και να καθιερωθεί ο συγκεκριμένος τρόπος ψηφοφορίας ως ο μόνιμος τρόπος ανάδειξης διοικήσεων. Το καινούργιο είναι πλέον εδώ», καταλήγει ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!