Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας έρχεται πιο ανανεωμένο και πιο κοντά στον εργαζόμενο της Σαλαμίνας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εργατικό Κέντρο είναι... Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας έρχεται πιο ανανεωμένο και πιο κοντά στον εργαζόμενο της Σαλαμίνας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εργατικό Κέντρο είναι εδώ για να στηρίξει τα εργατικά δικαιώματα του εργαζόμενου στο νησί μας. Και ζητάμε και από εσάς την στήριξή σας.

  Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο FACEBOOK (Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας), στο τηλέφωνο του εργατικού 210 4651464 και από κοντά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας που βρίσκονται Πέτρου Φουρίκη 17 (όπισθεν Εθνικής Τράπεζας).

Τα σωματεία που υποστηρίζουν το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας είναι:

  • Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλαμίνας
  • Ο Πανοικοδομικός Σύνδεσμος Σαλαμίνας
  • Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής Και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος – Παράρτημα Σαλαμίνας
  • Το Σωματείο Υπαλλήλων Αυτοκινήτων Σαλαμίνας, Αίγινας
  • Ο Σύνδεσμος Εργαζομένων Ναυστάθμων Σαλαμίνος – Χανίων Και Λοιπών Υπηρεσιών Πολεμικού Ναυτικού
  • Το Πανελλαδικό Σωματείο Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης  (Π.Π.Υ) Και Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να ανοίξουμε και καινούρια σωματεία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τον εργαζόμενο πολίτη της Σαλαμίνας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ:
ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΝΟΒΑΣΙΛΗΣ

error: Content is protected !!