Πρόσθετη αξία για τον ελληνικό τουρισμό ο αγροτουρισμός, όπως τονίστηκε σε διαδικτυακή ημερίδα Πρόσθετη αξία για τον ελληνικό τουρισμό ο αγροτουρισμός, όπως τονίστηκε σε διαδικτυακή ημερίδα
H πρόσθετη αξία την οποία προσδίδει στον ελληνικό τουρισμό ο αγροτουρισμός- τουρισμός υπαίθρου αναδείχτηκε σε πρόσφατη ημερίδα για τον αγροτουρισμό στη Κρήτη, που συνδιοργάνωσαν... Πρόσθετη αξία για τον ελληνικό τουρισμό ο αγροτουρισμός, όπως τονίστηκε σε διαδικτυακή ημερίδα

H πρόσθετη αξία την οποία προσδίδει στον ελληνικό τουρισμό ο αγροτουρισμός- τουρισμός υπαίθρου αναδείχτηκε σε πρόσφατη ημερίδα για τον αγροτουρισμό στη Κρήτη, που συνδιοργάνωσαν η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης (ΠΟΕ) και η Αγροξενία, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Προξενείου του Αμβούργου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αγροξενία Νίκο Φραντζεσκάκη, η Αγροξενία και το παράρτημα Κρήτη, θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα στους Έλληνες ομογενείς και φίλους τους, τη λίστα μελών της με όλα τα καταλύματα και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη Κρήτη καθώς επίσης και δυο πιλοτικά προγράμματα τα οποία θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη με θέμα τρυγοπατήματα, κρασιά Κρήτης και το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη με θέμα την ελιά και τα ρακοκάζανα. Μάλιστα όπως τονίζεται, τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Η διοργάνωση της διαδικτυακής ημερίδας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, έλαβε χώρα την 9 Μαΐου, ημέρα της Ευρώπης, καθότι ως γνωστόν από τη μυθολογία ο Θεός Δίας είδε την όμορφη Ευρώπη στα λιβάδια της μακρινής Φοινίκης, την ερωτεύτηκε και με μορφή ταύρου την άρπαξε και την έφερε στη Κρήτη.

Η παρακολούθηση της ημερίδας έγινε μέσω YouTube http://bit.ly/3s55paJ στα ελληνικά και Αγγλικά. Τα βίντεο είναι διαθέσιμα και προσβάσιμα στο κανάλι σε όποιον ενδιαφέρεται να τα παρακολουθήσει.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!