Στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Ανδρος – Ανοδος στις κρατήσεις και για μετά τον Αύγουστο Στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Ανδρος – Ανοδος στις κρατήσεις και για μετά τον Αύγουστο
Σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές αναδεικνύεται η Άνδρος, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από... Στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Ανδρος – Ανοδος στις κρατήσεις και για μετά τον Αύγουστο

Σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές αναδεικνύεται η Άνδρος, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τον δήμο, την αρχή έκαναν οι New York Times https://www.nytimes.com/interactive/2021/travel/places-to-visit-vacation.html?searchResultPosition=2_ που κατέταξαν την Άνδρο στα 52 πιο ερωτεύσιμα μέρη του κόσμου.

   Επιπλέον, ή Άνδρος κέρδισε μία θέση στην κορυφή με τη ναυτική παράδοση και τα τοπία που θυμίζουν καρτ ποστάλ, σύμφωνα με το Vagabond, το ταξιδιωτικό περιοδικό της Σκανδιναβίας https://vagabond.info/artikler/europa/gr%C3%A6kenland/gr%C3%A6kenland-byder-verden-velkommen/.

   Τον εξίσου εντυπωσιακό τίτλο του καλύτερου ελληνικού νησιού για πεζοπορία κέρδισε η Άνδρος σε λίστα της Daily Telegraph με τους 15 κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας. https://www.telegraph.co.uk/travel/family-holidays/perfect-greek-island-15-favourites/.

   Σειρά είχε η έγκριτη Evening Standard που πρόβαλε την τοπική κουζίνα και την ακτογραμμή του προορισμού https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html.

   Η μικρή απόσταση από την Αθήνα, οι διακοπές χωρίς κοσμοσυρροή και η αυθεντικότητα είναι οι λόγοι που οδήγησαν και τη διεθνή εφημερίδα Guardian να αναδείξει στην κορυφή της Ελλάδας το ξεχωριστό νησί των Κυκλάδων σε ένα αφιέρωμα https://www.theguardian.com/travel/2021/mar/13/10-best-crowd-free-greek-islands-greece-coastlines.

   Την Άνδρο και την καταλληλότητά της για οικογενειακές διακοπές μακριά από τα πλήθη, ανέδειξε στη συνέχεια και το πλέον καθιερωμένο διεθνές μέσο, Family Traveller https://familytraveller.com/holiday-destinations/europe/greece/best-greek-islands-family-holidays/.

   Τέλος, το Der Spiegel της Γερμανίας https://www.spiegel.de/reise/europa/urlaub-in-griechenland-inselglueck-jenseits-des-trubels-a-4c665c51-a008-409a-a796-15d7bb1ce340 ανάμεσα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας έδωσε την πρώτη θέση στην Άνδρο για τις δεκάδες παραλίες της, την αρχιτεκτονική, τα παραδοσιακά ταβερνάκια, τη βλάστηση και το οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο.

   «Τα νέα δεδομένα βρίσκουν την Άνδρο έτοιμη να υποδεχτεί τους φίλους της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προφέροντας ιδανικές διακοπές κοντά στην Αθήνα και μακριά από την καθημερινότητα. Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, οι δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες και οι συνεχείς διεθνείς αναφορές στο νησί αποτυπώνονται μέσα από την αυξητική πορεία που εμφανίζουν οι κρατήσεις για Άνδρο, ακόμη και για μετά τον Αύγουστο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!