Με πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Σαλαμίνας προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Με πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Σαλαμίνας προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
Σαλαμίνα, 30.05.2021   Ο Δήμος Σαλαμίνας υποστηρίζοντας το έργο της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και με σεβασμό στους νοσούντες τιμά την φετινή... Με πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Σαλαμίνας προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Σαλαμίνα, 30.05.2021

  Ο Δήμος Σαλαμίνας υποστηρίζοντας το έργο της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και με σεβασμό στους νοσούντες τιμά την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, σήμερα, την Κυριακή 30 Μαΐου, με την φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί σε συμβολικό πορτοκαλί χρώμα μεταφέροντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Αυτήν την στιγμή 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο πάσχουν από αυτήν την ασθένεια, ενώ στην Ελλάδα οι πάσχοντες ανέρχονται σε 14.000.

Η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας επιθυμεί να μετατρέψει τον μήνα Μάιο, σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο.

Μέριμνα μας αποτελεί η επίτευξη μεγαλύτερης κατανόησης από το κοινωνικό σύνολο αλλά και από την πλευρά μας αυτήν της Πολιτείας σχετικά με αυτή τη χρόνια πάθηση καθώς και η απόλυτη στήριξη στην καθημερινότητα των πασχόντων, αλλά και των οικογενειών τους.

Στον Δήμο μας έχουμε μάθει να ακούμε και να δίνουμε το χέρι στα προβλήματα. Λειτουργούμε συλλογικά. Αισθανόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν.

                                                                              Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!