Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα Κύθηρα Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα Κύθηρα
31-05-2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Τα Κύθηρα επισκέφτηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 (όπου και παρέμεινε μέχρι τις 27 Μαΐου... Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στα Κύθηρα

31-05-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Τα Κύθηρα επισκέφτηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 (όπου και παρέμεινε μέχρι τις 27 Μαΐου 2021), η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κ. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, προκειμένου να παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για την δημιουργία σφαγείων στο νησί από τον Δήμαρχο Κυθήρων και Πρόεδρο του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και τον ανάδοχο. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, συνοδευόμενη από στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, παρακολούθησε τη δοκιμαστική λειτουργία του – πολύ βασικού για την ποιότητα ζωής των κατοίκων- ΧΥΤΥ Κυθήρων, επιθεώρησε τα έργα που εκτελούνται  στα Κύθηρα και συγκεκριμένα τα έργα οδοποιίας, το έργο της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Μανιτοχώρι, την αποκατάσταση του τοιχίου της Αγίας Πελαγίας, καθώς και την στερέωση & αποκατάσταση του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στο Λιβάδι.

Επί τη ευκαιρία της επίσκεψής της, συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυθήρων  κ. Σεραφείμ, τους Αντιδημάρχους Έργων, κ. Χαράλαμπο Σούγιαννη, Ύδρευσης, κ. Παναγιώτη Ζαντιώτη, Πολιτικής Προστασίας, κ. Ιωάννη Κατσανεβάκη, Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού, κ. Γεώργιο Κομηνό, τις Διοικήσεις του Αστυνομικού Τμήματος, του Κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος και του Τελωνείου, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων, κ. Γιώργο Μεγαλοοικονόμο, τον επικεφαλής συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κυθήρων κ. Δημήτρη Κοντολέων, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυλοποτάμου κ. Νίκο Μαγουλά και την Πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων, κ. Βανέσα Ράικου.

Επίσης στη διάρκεια της παραμονής της στα Κύθηρα η Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε στο πολυβραβευμένο Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού από την Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων κ. Στέλλα Χρυσουλάκη.

error: Content is protected !!