Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει Ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου… Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει Ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου…
…σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, και ώρα 19:00 Σαλαμίνα, 3.06.2021     Στο πλαίσιο ανάδειξης της Βιώσιμης Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Ο.Η.Ε. καθώς και την... Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει Ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου…

…σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, και ώρα 19:00

Σαλαμίνα, 3.06.2021

    Στο πλαίσιο ανάδειξης της Βιώσιμης Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Ο.Η.Ε. καθώς και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και άθλησης του Δήμου Σαλαμίνας διοργανώνουμε ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, και ώρα 19:00, με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατών όλων των ηλικιών του νησιού μας.

H Παγκόσμια Ημέρα ποδηλάτου για πρώτη φορά γιορτάστηκε το 2018 υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.  Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αναγνωρίζει «τη μοναδικότητα, μακροβιότητα και ευελιξία του ποδηλάτου», που αποκαλεί «σύμβολο βιώσιμης μετακίνησης», και τα διάφορα οφέλη του για το περιβάλλον, την υγεία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνία.

Με την σειρά μας επιθυμούμε να υποστηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε την καλλιέργεια της ποδηλατικής νοοτροπίας και αθλητικής συνείδησης προάγοντας τον υγιή τρόπο ζωής και την ευημερία στον τόπο μας.

                                                                              Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!