Την αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπ. Τουρισμού – Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων εκκινούν από Ελλάδα Την αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπ. Τουρισμού – Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων εκκινούν από Ελλάδα
Tην αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα την φετινή τουριστική σαιζόν εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της... Την αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπ. Τουρισμού – Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων εκκινούν από Ελλάδα

Tην αισιοδοξία του για την εκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα την φετινή τουριστική σαιζόν εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της σημερινής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Apex στον Πειραιά, με αφορμή την 66η Συνάντηση της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη που φιλοξενήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα (2-4 Ιουνίου).

Μάλιστα ο κ. Θεοχάρης, έκανε λόγο για αριθμό ρεκόρ των κρουαζιέρων που θα έχουν την εκκίνηση τους στα ελληνικά λιμάνια φέτος ανοίγοντας έτσι τον δρόμο ώστε η Ελλάδα να γίνει “Home Port” προορισμός στον χάρτη της διεθνούς κρουαζιέρας.

Για φέτος στην Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί 20 γραμμές δρομολογίων κρουαζιέρας, με τα κρουαζιερόπλοια να πιάνουν σε 45 διαφορετικά λιμάνια αναδεικνύοντας την δυναμική της Ελλάδας στην συγκεκριμένη μορφή τουρισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 από αυτές τις γραμμές θα έχουν λιμάνι εκκίνησης στην Ελλάδα, ενώ συνολικά αναμένεται να δέσουν στην Ελλάδα 45 κρουαζιερόπλοια.

ΚΑΧ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!