Τεράστια ανταπόκριση είχε η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου Τεράστια ανταπόκριση είχε η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου
Σαλαμίνα, 4.06.2021 Για μια ακόμη χρονιά το κέντρο της Σαλαμίνας γέμισε ποδήλατα και χαμόγελα. Μικροί και μεγάλοι πλημμύρησαν τους δρόμους της Σαλαμίνας και η... Τεράστια ανταπόκριση είχε η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Σαλαμίνα, 4.06.2021

Για μια ακόμη χρονιά το κέντρο της Σαλαμίνας γέμισε ποδήλατα και χαμόγελα. Μικροί και μεγάλοι πλημμύρησαν τους δρόμους της Σαλαμίνας και η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος μας μαζί με τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ είχε τεράστια επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά  τον Ε.Ε.Σ. – Περιφερειακό Τμήμα Σαλαμίνας, την Λ.Ε.Μ.Σ. και τους Pourangers για την πολύτιμη βοήθεια τους για μια ακόμη φορά. 

Η Σαλαμίνα χαράσσει νέους άξονες: τη φύση, τον πολιτισμό, την άθληση και τη ψυχαγωγία.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και ο σεβασμός στο περιβάλλον όπως το ποδήλατο προάγει βρίσκει την Σαλαμίνα μας να δίνει ένα ηχηρό “παρόν” μέσα από όλους εσάς που στηρίζετε ένθερμα και ‘αγκαλιάζετε’ κάθε μας πρωτοβουλία. Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!