Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση: “Μνημεία και Κτήρια της Εποχής του ’21” – ξενάγηση στην Παλιά Πόλη Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση: “Μνημεία και Κτήρια της Εποχής του ’21” – ξενάγηση στην Παλιά Πόλη
Σαλαμίνα, 5.06.2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας τιμά την Ιστορία μας με μια σημαντική εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. “Μνημεία... Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση: “Μνημεία και Κτήρια της Εποχής του ’21” – ξενάγηση στην Παλιά Πόλη

Σαλαμίνα, 5.06.2021

Ο Δήμος Σαλαμίνας τιμά την Ιστορία μας με μια σημαντική εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. “Μνημεία και Κτήρια της Εποχής του ’21”, με ξενάγηση στην Παλιά Πόλη.

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμη ανταπόκριση από όλους τους Σαλαμινίους – αλλά και άλλους επισκέπτες -που συμμετείχαν στην εκδήλωση απολαμβάνοντας την περιήγηση, την ενδιαφέρουσα ξενάγηση και αναλυτική αναφορά στα ιστορικά γεγονότα αλλά και την σύνδεση τους με το νησί μας.

Είμαστε οι συνεχιστές μια ολοζώντανης ιστορίας. Μας εμπνέει και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε έμπνευση, όραμα και δύναμη.

Ο Δήμος Σαλαμίνας δηλώνει το παρόν.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εθελοντών του Δήμου μας αποτελούμενη από τους  κ.κ. Ευγενία Σοφρά-Μάθεση, Ηλία Δρίβα, Θάνο Κρανιδιώτη, Καλλιόπη Μίχα, Κατερίνα Μιχαλάκη, Ελένη Τούτση  για την τόσο άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλους όσους συμμετείχαν.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!