Νέα παρέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού Νέα παρέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού
Σαλαμίνα, 6.06.2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν σταματά τις παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση της φυσικής εικόνας αλλά και ασφάλειας των παράλιων και παραθαλάσσιων σημείων... Νέα παρέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού

Σαλαμίνα, 6.06.2021

Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν σταματά τις παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση της φυσικής εικόνας αλλά και ασφάλειας των παράλιων και παραθαλάσσιων σημείων του νησιού μας.

Βασικός μας στόχος είναι η κάθε γωνιά της Σαλαμίνας να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες καθώς και κατοίκους.

Αυτή τη φορά οι παρεμβάσεις μας αφορούσαν στην παραλία της Αλυκής. Επικεντρωθήκαμε στον καθαρισμό, την επιμέλεια και εξωραϊσμό της παραλίας και της πλατείας της περιοχής  (Πλατεία Αμμοχώστου) που αποτελεί συχνά μια τοποθεσία αναψυχής ιδιαιτέρως παιδιών.

Μια μεγάλη προσπάθεια  προκειμένου να βελτιώσουμε την πρόσβαση, την άνεση και την ασφάλεια όλων κοντά στις ομορφιές του νησιού μας συνεχίζεται.

Βαδίζουμε με σχέδιο και οργάνωση στις απαραίτητες βελτιώσεις για την λειτουργική καθημερινότητα της Σαλαμίνας μας υπό κάθε μορφή.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!