Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και έναρξη λειτουργιας στο «Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης» από τον Δήμο Σαλαμίνας Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και έναρξη λειτουργιας στο «Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης» από τον Δήμο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 9.06.2021 Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας σήμερα, Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποδέχτηκε την Υφυπουργό Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, που... Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και έναρξη λειτουργιας στο «Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης» από τον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 9.06.2021

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας σήμερα, Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποδέχτηκε την Υφυπουργό Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, που επισκέφθηκε την Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου.  Πρώτη στάση στην επίσκεψη της κας. Ζαχαράκη ήταν στο «Περίπτερο του Τουριστικής Πληροφόρησης» του Δήμου Σαλαμίνας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι άφιξης επιβατών των ferry boats.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου μας κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος και με ιδιαίτερη έμφαση στο εν λόγω διάστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις τουριστικές ανάγκες του νησιού μας λόγω της μεγάλης διέλευσης επισκεπτών. Αυτή η πρωτοβουλία της Δημοτικής μας Αρχής στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού μας καθώς και για την ανάδειξη και προώθηση της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς της Σαλαμίνας. 

Η Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε ενθέρμως στην επιτυχία και σημασία μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, ενώ δεν παρέλειψε να ανταλλάξει ιδέες με τον Δήμαρχο και να συζητηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες βελτίωσης της τουριστικής προόδου του νησιού. Η επίσκεψη της Υφυπουργού συνεχίστηκε και στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου. Κατόπιν η κα. Ζαχαράκη μαζί με Δήμαρχο Σαλαμίνας και τον Βουλευτή Β Πειραιά κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο επισκέφθηκαν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του νησιού.

Η παρουσία της κας. Υφυπουργού και τα όσα συμφωνήθηκαν και αφορούν στον σχεδιασμό της πολιτικής της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας, μας γεμίζει αισιοδοξία ότι ο στόχος μας για μια Σαλαμίνα εξωστρεφή, με το βλέμμα στραμμένο στην τουριστική ανάπτυξη είναι ένα βήμα πιο κοντά.

                                                          Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!