Έργα ανάδειξης του ύφους της Σαλαμίνας από την Περιφέρεια Έργα ανάδειξης του ύφους της Σαλαμίνας από την Περιφέρεια
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχου Βασως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας τα παρακάτω... Έργα ανάδειξης του ύφους της Σαλαμίνας από την Περιφέρεια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχου Βασως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας τα παρακάτω έργα που κατά την άποψη μας θα αλλάξουν το ύφος του νησιού.

Αυτά είναι

1.Φωτισμός και Ανάδειξη του λόφου προφήτη Ηλία στον Δήμο Σαλαμίνας Προϋπολογισμός 90.000 ευρώ

2.Ανάπλαση πλατείας ηρώων επι της ακτής Καραϊσκάκη στο δήμο Σαλαμίνας. Προϋπολογισμό 200.000 ευρώ

3.Μελέτη Ανάπλαση των Μύλων Σαλαμίνας Προϋπολογισμός 40.000 ευρώ( από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής).

Η πλήρης ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχου στο facebook έχει ως εξής: “Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω για έργα που εγκρίθηκαν στην τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αλλά και η Παράταξη μας “Νέα Αρχή για την Αττική” κάνουν καθημερινά πράξη την προγραμματική μας δέσμευση για δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Τα παρακάτω έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας είναι: 1.Φωτισμός και Ανάδειξη του λόφου προφήτη Ηλία στον Δήμο Σαλαμίνας Προϋπολογισμός 90.000 ευρώ 2.Ανάπλαση πλατείας ηρώων επι της ακτής Καραϊσκάκη στο δήμο Σαλαμίνας. Προϋπολογισμό 200.000 ευρώ 3.Μελέτη Ανάπλαση των Μύλων Σαλαμίνας Προϋπολογισμός 40.000 ευρώ( από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής ). 4. Μελέτη άρσης επικινδυνότητας πρανών στην Θέση Πούντα -Σταυρός στο Δήμο Πόρο Προϋπολογισμός 65.000 ευρώ 5. Μελέτη ανάπλασης και αξιοποίησης του κτηρίου Συγγρού στο δήμο Πόρου. Προϋπολογισμός :30.000 ευρώ 6. Αποκατάσταση οικίας Σ. Ανάργυρου στις Σπέτσες και μετατροπή σε Πολιτιστικό Κέντρο Προϋπολογισμός 2.500.000 ευρώ 7. Επισκευή Οδοστρώματος στο παριαλιακο μέτωπο του Γαλατά Προϋπολογισμός 30.000 ευρώ. 8. Βελτίωση -Συντήρηση Οδών αρμοδιότητας ΠΕ νήσων Προϋπολογισμός 1.500.000 ευρώ.

Η κατάθεση μελετών και αδειοδοτήσεων από την πλευρά των Δήμων είναι τώρα το επόμενο βήμα. Προχωράμε, Συνεργαζόμαστε, Υλοποιούμε.”

error: Content is protected !!