Νέο φωτοτυπικό μηχάνημα στο 1ο ΕΠΑΛ καθώς και νερά / ατομικά αντισηπτικά για όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας Νέο φωτοτυπικό μηχάνημα στο 1ο ΕΠΑΛ καθώς και νερά / ατομικά αντισηπτικά για όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 11.06.2021  Στα σχολεία του νησιού βρίσκονται ήδη από σήμερα το πρωί της Παρασκευής όσα χρειάζονται για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών,... Νέο φωτοτυπικό μηχάνημα στο 1ο ΕΠΑΛ καθώς και νερά / ατομικά αντισηπτικά για όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 11.06.2021

 Στα σχολεία του νησιού βρίσκονται ήδη από σήμερα το πρωί της Παρασκευής όσα χρειάζονται για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, πριν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σαλαμίνας προμήθευσε ατομικά αντισηπτικά και νερά ώστε να βρίσκονται έγκαιρα μέσα στις τάξεις πριν την έναρξη των πανελλαδικών με στόχο την απόλυτη προστασία και ασφάλεια τους.

Τέλος, η Β’βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας φροντίζοντας για τις λειτουργικές ανάγκες που προκύπτουν και παράλληλα προμήθευσε με νέο φωτοτυπικό μηχάνημα το 1ο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας εξασφαλίζοντας την απαραίτητη εξυπηρέτηση των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Παραμένουμε δίπλα σας με κάθε τρόπο. Ειδικά στα θέματα των παιδιών και της εκπαίδευσης τους, με ο,τι περνάει από το χέρι μας και με όλες τις αρμοδιότητες μας για να συνδράμουμε όπου χρειαστεί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!