Ο Δήμος Σαλαμίνας κατασκεύασε και παραδίδει δύο νέες παιδικές χαρές στις 12 και 13 Ιουνίου 2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας κατασκεύασε και παραδίδει δύο νέες παιδικές χαρές στις 12 και 13 Ιουνίου 2021
Σαλαμίνα, 11.06.2021 Αφού επισκευάσαμε και ανανεώσαμε την πιστοποίηση της παιδικής χαράς στο Τσάμι και την παραδώσαμε, έφτασε η ώρα να παραδώσουμε στα παιδιά μας... Ο Δήμος Σαλαμίνας κατασκεύασε και παραδίδει δύο νέες παιδικές χαρές στις 12 και 13 Ιουνίου 2021

Σαλαμίνα, 11.06.2021

Αφού επισκευάσαμε και ανανεώσαμε την πιστοποίηση της παιδικής χαράς στο Τσάμι και την παραδώσαμε, έφτασε η ώρα να παραδώσουμε στα παιδιά μας δύο νέες παιδικές χαρές.

 Μετά από εντατική δουλειά από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 7μμ παραδίδουμε την παιδική χαρά στο πάρκο των Παλουκίων και την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 7μμ. παραδίδουμε την παιδική χαρά του Καματερού.

Σειρά έχουν οι υπόλοιπες που κατασκευάζουμε, στην Κούλουρη, στα Σελήνια, στη Κακή Βίγλα και στα Κανάκια. Συντομότατα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την κατασκευή και άλλων νέων παιδικών χαρών!

Υλοποιούμε όσα έχουμε δεσμευτεί!

Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!