Rapid tests από την Αντιπεριφέρεια Νήσων στον ΤΕΛΑΜΩΝΑ Rapid tests από την Αντιπεριφέρεια Νήσων στον ΤΕΛΑΜΩΝΑ
Παραδόθηκαν σήμερα διαγνωστικά rapid test για τον κορωνοϊο στον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας ‘ΤΕΛΑΜΩΝ’ από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, παρουσία του προέδρου... Rapid tests από την Αντιπεριφέρεια Νήσων στον ΤΕΛΑΜΩΝΑ

Παραδόθηκαν σήμερα διαγνωστικά rapid test για τον κορωνοϊο στον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας ‘ΤΕΛΑΜΩΝ’ από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, παρουσία του προέδρου κ. Μετάνοια, του εφόρου κ. Μελλέ των προπονητριών κ Νάννου και κ Κουκουμάνη καθώς και νεαρών ταλαντούχων αθλητριών του γυναικείου τμήματος το οποίο μεταξύ άλλων διακρίσεων κατέχει και το πρωτάθλημα γυναικών Τ2 κατηγορία 2018-2019.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε, μεταξύ άλλων, με ανάρτησής της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

“Έπρεπε να έρθει η καραντίνα για να καταλάβουμε για ποιο λόγο οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχικής υγείας. Ο Αθλητισμός και τα ιδεώδη του παράγουν παιδεία. Στηρίζουμε τον αθλητισμό, δημιουργούμε υποδομές και πάνω από όλα φροντίζουμε στο μέτρο του δυνατού την υγεία των συντελεστών του. Είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, για μια περιφέρεια ευεξίας με προγράμματα πρόληψης και με σκοπό την βελτίωση των δεικτών της δημόσιας υγείας”.

error: Content is protected !!