Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχου Βασως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για τις πανελλαδικές Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχου Βασως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για τις πανελλαδικές
Με ανάρτηση της στα social media η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που μπαίνουν στην μάχη των πανελλαδικών... Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχου Βασως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για τις πανελλαδικές

Με ανάρτηση της στα social media η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που μπαίνουν στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχου έχει ως εξής “Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η σκέψη μας θα βρίσκεται στους χιλιάδες υποψηφίους που από αύριο ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Φέτος όμως τα παιδιά πραγματικά κάνουν κάτι το ακατόρθωτο. Διοργάνωσαν την ζωη τους και τα διαβάσματα τους μακριά από το σχολειο και σε πρωτοφανείς και πραγματικά αντίξοες συνθήκες λόγω του COVID. Σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν στην τελική ευθεία της δικής τους ατομικής μάχης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Κυρίως όμως θέλουμε να τους συστήσουμε ψυχραιμία και αισιοδοξία, θυμίζοντάς τους της αξία της παρακάτω διαχρονικής ρήσης του Ουίνστον Τσώρτσιλ: «Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις».

error: Content is protected !!