Ο Γιώργος Παναγόπουλος στον Στέλιο Πέτσα Ο Γιώργος Παναγόπουλος στον Στέλιο Πέτσα
Σαλαμίνα, 22.06.2021  Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συνάντησε σήμερα, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παναγόπουλος ενημέρωσε τον... Ο Γιώργος Παναγόπουλος στον Στέλιο Πέτσα

Σαλαμίνα, 22.06.2021

 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συνάντησε σήμερα, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παναγόπουλος ενημέρωσε τον Υπουργό για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στην συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου, που με την συνεχή ουσιαστική στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, για την οποία εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες εκ μέρους μας, βαίνει διαρκώς βελτιούμενη.

Τέλος, εκτενής αναφορά έγινε στις προτάσεις που κατέθεσε ο Δήμος μας στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ ύψους άνω των 12.000.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον τόπο μας να επιλύσει χρόνια και σημαντικά προβλήματα αλλά και να κάνει μεγάλα βήματα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!