Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού με θέμα το “1821”. Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού με θέμα το “1821”.
Σαλαμίνα, 23.06.2021 Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Σαλαμίνας προσκάλεσε όλους τους καλλιτέχνες που... Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού με θέμα το “1821”.

Σαλαμίνα, 23.06.2021

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Σαλαμίνας προσκάλεσε όλους τους καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στο νησί, να πάρουν μέρος σε μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής, με θέμα την Επανάσταση του 1821. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού μας με θέμα το “1821”.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Δήμητρης Μαρκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα.Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και πολλοί άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παναγόπουλος. Ο επιμελητής της έκθεσης και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στέλιος Καγιαδάκης, Εικαστικός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα “Σαλαμίνα και 1821” από τον κ. Δήμητρη Μπίλλη. Την εκδήλωση συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας.

«Η τέχνη κι ο πολιτισμός γίνονται βοήθημα στην κατανόηση της ιστορίας και στην προσέγγιση του από καλλιτεχνική σκοπιά, αναδεικνύοντας την θέληση του ανθρώπου να αισθανθεί ξανά μέρος της και να βαδίσει με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία στο μέλλον», σημειώνει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!