Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Πάρο – Εφτασε κοντά σε κατοικίες, αλλά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Πάρο – Εφτασε κοντά σε κατοικίες, αλλά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κόστος της Πάρου, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι και εκτείνεται σε ένα μεγάλο μέτωπο. Σύμφωνα... Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Πάρο – Εφτασε κοντά σε κατοικίες, αλλά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κόστος της Πάρου, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι και εκτείνεται σε ένα μεγάλο μέτωπο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά, που έχει διάσπαρτες εστίες, πλησίασε κοντά σε κατοικίες, αλλά δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, έως τώρα τουλάχιστον.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς, από τον Πειραιά, στην Πάρο και άλλοι 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούν.

error: Content is protected !!