Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς
Το νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, παρέχοντας κίνητρα στους εργαζόμενους που επιθυμούν να ακολουθήσουν νέες επαγγελματικές και προσωπικές διαδρομές, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως επισημαίνεται,... Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Το νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, παρέχοντας κίνητρα στους εργαζόμενους που επιθυμούν να ακολουθήσουν νέες επαγγελματικές και προσωπικές διαδρομές, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως επισημαίνεται, η Τράπεζα Πειραιώς με υπευθυνότητα σχεδίασε ένα Πρόγραμμα που προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος για τους εργαζόμενους, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια και επιχειρησιακές ανάγκες του οργανισμού, σε συνάρτηση με το στρατηγικό της πλάνο. Η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 έως και τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021.

Όπως επισημαίνεται σε εκτενή ανακοίνωση της τράπεζας με όλους τους όρους και προυποθέσεις, ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα να εκδηλώσουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου ή με σχέση έμμισθης εντολής, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει τριετή συνεχόμενη προϋπηρεσία στον Όμιλο την 17η Ιουνίου 2021.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!