Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων  Σαλαμίνας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων  Σαλαμίνας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο
Σαλαμίνα, 30.06.2021 Σήμερα, Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων  Σαλαμίνας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο... Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων  Σαλαμίνας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο

Σαλαμίνα, 30.06.2021

Σήμερα, Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων  Σαλαμίνας με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο για θέματα των Τρίτενκων οικογενειών του νησιού  μας .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμος όπως πάντα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες για το καλό και την στήριξη των Τρίτενκων οικογενειών.

Τα θέματα που συζητηθήκαν ήταν αρκετά και τέθηκε προγραμματισμός και σχέδιο υλοποίησης με χρονοδιαγράμματα. Έγινε εκτενής αναφορά στα δίκαια αιτήματά των τριτέκνων οικογενειών καθώς και για πολλαπλά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Ο ρόλος μας είναι να συνεχίσουμε με συνέπεια να προσπαθούμε, προκειμένου να στηρίζουμε τις τρίτεκνες αλλά ασφαλώς και τις πολύτεκνες οικογένειες της Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!