Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής στην πρωτοβουλία για τον καθαρισμό παραλιών του νησιού Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής στην πρωτοβουλία για τον καθαρισμό παραλιών του νησιού
Σαλαμίνα, 4.07.2021  Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καθώς πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής στην πρωτοβουλία για τον καθαρισμό παραλιών του νησιού

Σαλαμίνα, 4.07.2021

 Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καθώς πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» δράση για τον καθαρισμό παραλιών του νησιού.

Με την αξιοποίηση ενός στόλου οχημάτων και με 45 στελέχη της, η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Η ανταπόκριση των εθελοντικών ομάδων, των δήμων αλλά και των πολιτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ένθερμη. Η πράσινη συμμαχία μας ενώνει επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Προχωράμε με πυξίδα τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που συνεργαζόμαστε άριστα και πάντα φροντίζουν το νησί μας για την επόμενη ημέρα.  

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος τόνισε: «χαιρόμαστε που συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις της Περιφέρειας Αττικής. Η σημασία και ο συμβολισμός τέτοιων δράσεων είναι μεγάλοι. Χρειαζόμαστε ευαισθητοποιημένους πολίτες και με πρωτοβουλίες σαν και αυτές γίνονται ουσιαστικά βήματα προς τον σκοπό αυτό».

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!